Menu

ALKURUUAT

Juurisellerikeittoa ja savuselleriä 13,5

Paahdettua kurpitsaa, endiiviä ja Perhon rehtori-sinihomejuustoa 14

Haukea, kombumajoneesia ja retikkaa 14

Porotartar, xo-kastiketta ja puffattua riisiä (sis.kalaa) 16/+2

 

PÄÄRUUAT

Paahdettua osterivinokasta, hasselpähkinää ja sipulia  27

Perunaröstiä, fetaa ja mustavalkosipulia 27

Uunikuhaa, purjoa ja Chartreusekastiketta 32

Poron kylkirullaa, perunapyrettä ja mustaviinimarjakastiketta 36/+6

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT

Raparperisorbettia, haudutettua raparperia ja lehtitaikinakierre 13

Valkosuklaamoussea, matcha madeleine ja vadelmaa 14

Lakritsi crème brûlée  14

Juustot 15

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€

VIINIT MENULLE 38€

 

Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein

Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.