ALKURUUAT
Kukkakaalikeittoa ja fermentoitua parsaa 14
Ahlbergin vihreitä ja västerbotten juustoa 14,5
Siika ceviche, tomaattilientä ja suolasitruunamajoneesia 14
Porotartar, vesimelonia, jalapenoa ja kombu-majoneesia 16/+2
VÄLIIN
Metsäsienipastaa ja Piave-juustoa 16/+2
PÄÄRUUAT
Speltti ”risotto”, porkkanapyrettä ja fermentoitua papua 28
Paahdettua kaalia, metsäsieniä, maissia ja hiilivoikastiketta 28
Paistettua kuhaa, juuripersiljaa ja karviaiskastiketta 32
Haudutettua poroa, palsternakkaa ja kerma-omenalientä 34
Pala juustoa 6
JÄLKIRUUAT
Earl Gray marinoitua luumua ja cashew-vaniljajäätelöä 14
Maitosuklaa ganache ja mustikkasorbettia 15
Lakritsi crème brûlée 14
Juustot 16
VAPAAVALINTAINEN KOLMEN RUOKALAJIN MENU 55€
VAPAAVALINTAINEN NELJÄN RUOKALAJIN MENU 65€
VIINIPAKETTI 40€/50€
Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.