ALKURUUAT
Juurisellerikeittoa ja savuselleriä 13,5
Paahdettua kurpitsaa, endiiviä ja Perhon rehtori-sinihomejuustoa 14
Haukea, kombumajoneesia ja retikkaa 14
Porotartar, xo-kastiketta ja puffattua riisiä (sis.kalaa) 16/+2
PÄÄRUUAT
Paahdettua osterivinokasta, hasselpähkinää ja sipulia 27
Perunaröstiä, fetaa ja mustavalkosipulia 27
Uunikuhaa, purjoa ja Chartreusekastiketta 32
Poron kylkirullaa, perunapyrettä ja mustaviinimarjakastiketta 36/+6
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Raparperisorbettia, haudutettua raparperia ja lehtitaikinakierre 13
Valkosuklaamoussea, matcha madeleine ja vadelmaa 14
Lakritsi crème brûlée 14
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€
VIINIT MENULLE 38€
Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.