Menu

ALKURUUAT

Kukkakaalikeittoa ja fermentoitua parsaa 14

Ahlbergin vihreitä ja västerbotten juustoa 14,5

Siika ceviche, tomaattilientä ja suolasitruunamajoneesia 14

Porotartar, vesimelonia, jalapenoa ja kombu-majoneesia     16/+2

 

VÄLIIN

Metsäsienipastaa ja Piave-juustoa 16/+2

 

PÄÄRUUAT

Speltti ”risotto”, porkkanapyrettä ja fermentoitua papua 28

Paahdettua kaalia, metsäsieniä, maissia ja hiilivoikastiketta 28

Paistettua kuhaa, juuripersiljaa ja karviaiskastiketta 32

Haudutettua poroa, palsternakkaa ja kerma-omenalientä    34

 

Pala juustoa 6

 

JÄLKIRUUAT

Earl Gray marinoitua luumua ja cashew-vaniljajäätelöä 14

Maitosuklaa ganache ja mustikkasorbettia 15

Lakritsi crème brûlée 14

Juustot 16

 

VAPAAVALINTAINEN KOLMEN RUOKALAJIN MENU 55€

VAPAAVALINTAINEN NELJÄN RUOKALAJIN MENU 65€

VIINIPAKETTI  40€/50€

 

 

Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein

 

Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.