ALKURUUAT
Salaatti Ahlbergin vihreistä 13
Keitto kevään kasviksista 13
Marinoitua siikaa, kurkkua ja jalapenoa 13,5
Tartar A la Finne 15/+2
PÄÄRUUAT
Grillattua varhaiskaalia ja tillihummusta 24
Perunapannukakkua, fetajuustoa ja pikkelöityä kuusenkerkkää 25
Uunikuhaa, savustettua valkuaista ja vermuttikastiketta 32
Hiillostettua silakkaa, perunaa ja karhunlaukkaa 28
Porowallenberg, hunajanaurista, tomaattia ja hapankermaa 30
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Mantelisuklaamoussea ja raparperia 13
Kaurakeksiä ja iisoppijäätelöä 12,5
Lakritsi crème brûlée 12,5
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 49€
VIINIT MENULLE 36€
Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta
Sienet toimittaa Helsieni
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on Paistunturin erämaa-alueelta
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.