ALKURUUAT
Kevätsipulikeitto ja peruna-juusto-gnocchi 13
Fenkoli confit ja yrttivoikastiketta 13
Marinoitua silakkaa, seesamia, kurkkua ja piparjuurta 13,5
Härkätartar, sipulipyrettä, retiisiä ja graavattua keltuaista 16/+2
PÄÄRUUAT
Grillattua varhaiskaalia, pikkelöityä osterivinokasta ja sienivaahtoa 27
Briossia, pikkelöityä kananmunaa ja sitruunamajoneesia 26
Haukipyöryköitä, kylmäsavustettua hauenmätiä, grillisipulikastiketta 30
Uunikuhaa, murskattua perunaa ja karhunlaukkakastiketta 32
Härän Entrecôte, oreganomaustevoita ja kauden kasviksia 36/+4
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Cannoli raparperimoussella ja minttua 13,5
Maitosuklaata, vadelmaa ja pähkinämysliä 14
Lakritsi crème brûlée 13
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€
VIINIT MENULLE 38€
Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta sekä Ahlbergin puutarhasta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on kasvanut Paistunuturin erämaassa
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.