Menu

ALKURUUAT

Kyssäkaalikeittoa, pikkelöityä keltajuurta ja tilliöljyä 14

Fermentoitua juuriselleriä, pähkinäpyrettä ja omenaa 14,5

Säynävämureketta, ruskeavoikastiketta ja siianmätiä 15

Porotartar, fenkolimajoneesia ja  pikkelöityä fenkolia 16/+2

 

VÄLIIN

Mesjuustopastaa ja herneenversoa 16/+2

 

PÄÄRUUAT

Siitakesientä, härkäpapuhummusta ja sydänsalaattia 28

Mustavalkosipulignoccheja, oliivia, punasipulia ja suolasitruunamajoneesia 28

Paistettua haukea, pinaattia, sipulia ja viherpippurivoikastikettac32

Poron kylkirullaa, paahdettua punajuurta ja punaviinikastiketta 34

 

Pala juustoa 6

 

JÄLKIRUUAT

Valkosuklaajäätelöä, vadelmaa ja pistaasia 15

Briossia, rusinaa ja vanilja-bourbon jäätelöä 14,5

Lakritsi crème brûlée 14

Juustot 16

 

VAPAAVALINTAINEN KOLMEN RUOKALAJIN MENU 55€

VIINIPAKETTI  40€

 

 

Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein

Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.