ALKURUUAT
Salviapastaa ja tummaa kaalilientä 13
Peruna-maa-artisokkakroketti ja lipstikka-piimäkastiketta 13,5
Marinoitua siikaa, veriappelsiinilientä ja chiliöljyä 14
Härkätartar, kuusenkerkkää, rosmariinimajoneesia ja Piave juustoa 16/+2
PÄÄRUUAT
Juuriselleririsottoa, veriappelsiinia ja hasselpähkinää 27
Paahdettua kurpitsaa, savujuustokreemiä ja keltajuurta 26
Paistettua haukea, linssejä ja simpukkakastiketta 29
Uunikuhaa, palsternakkaa ja juures-vermuttikastiketta 32
Poropasteija, paistettua herkkusientä ja punaviinikastiketta 32
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Tiikerikakkua ja jogurtti-tuorejuustojäätelöä 13
Pihasaunioparfait, tummaa suklaata ja mustikkahilloa 13,5
Lakritsi crème brûlée 13
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€
VIINIT MENULLE 38€
Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on kasvanut Paistunuturin erämaassa
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.