ALKURUUAT
Kyssäkaalikeittoa, pikkelöityä keltajuurta ja tilliöljyä 14
Fermentoitua juuriselleriä, pähkinäpyrettä ja omenaa 14,5
Säynävämureketta, ruskeavoikastiketta ja siianmätiä 15
Porotartar, fenkolimajoneesia ja pikkelöityä fenkolia 16/+2
VÄLIIN
Mesjuustopastaa ja herneenversoa 16/+2
PÄÄRUUAT
Siitakesientä, härkäpapuhummusta ja sydänsalaattia 28
Mustavalkosipulignoccheja, oliivia, punasipulia ja suolasitruunamajoneesia 28
Paistettua haukea, pinaattia, sipulia ja viherpippurivoikastikettac32
Poron kylkirullaa, paahdettua punajuurta ja punaviinikastiketta 34
Pala juustoa 6
JÄLKIRUUAT
Valkosuklaajäätelöä, vadelmaa ja pistaasia 15
Briossia, rusinaa ja vanilja-bourbon jäätelöä 14,5
Lakritsi crème brûlée 14
Juustot 16
VAPAAVALINTAINEN KOLMEN RUOKALAJIN MENU 55€
VIINIPAKETTI 40€
Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.