ALKURUUAT
Juurisellerikeittoa ja savuselleriä 13,5
Paahdettua kurpitsaa, endiiviä ja Perhon rehtori-sinihomejuustoa 14
Haukea, kombumajoneesia ja retikkaa 14
Porotartar, xo-kastiketta ja puffattua riisiä (sis.kalaa) 16/+2
PÄÄRUUAT
Paahdettua osterivinokasta, hasselpähkinää ja sipulia 27
Perunaröstiä, fetaa ja mustavalkosipulia 27
Uunikuhaa, purjoa ja Chartreusekastiketta 32
Poron Osso Buccoa, perunapyrettä ja mustaviinimarjakastiketta 36/+6
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Marjavispipuuroa ja kookossorbettia 13,5
Maitosuklaa-ruskeavoi ganache, appelsiiniparfait ja mantelia 14
Lakritsi crème brûlée 13
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€
VIINIT MENULLE 38€
Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.