ALKURUUAT
Paahdettua maa-artisokkaa, kahvimajoneesia ja punaista endiiviä 13,5
Sipulikeittoa, tuhkalehikäinen ja karamellisoitua sipulia 13,5
Fermentoitua perunaa, hapankermaa ja mätiä 15
Porotartar, mustavalkosipulimajoneesia ja metsäsieniä 16/+2
PÄÄRUUAT
Kaalikääryle herkkusienitäytteellä ja omenakastiketta 27
Spelttiä, kurpitsaa ja Gouda-juustoa 26
Uunikuhaa, kyssäkaalia ja Dashi-voikastiketta 32
Poronpaistia, omenapyrettä, punajuurta ja Madeira-kastiketta 38/+8
Välijuusto +6
JÄLKIRUUAT
Omenasorbettia, prässättyä omenaa, kaurakeksiä ja vaniljavaahtoa 13,5
Suklaakakkua ja kahvijäätelöä 14
Lakritsi crème brûlée 13
Juustot 15
VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€
VIINIT MENULLE 38€
Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein
Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.
Tällä hetkellä käytämme kasviksia Ahlbergin puutarhasta
Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.
Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.