Menu

ALKURUUAT

Kevätsipulikeitto ja peruna-juusto-gnocchi 13

Fenkoli confit ja yrttivoikastiketta 13

Marinoitua silakkaa, seesamia, kurkkua ja piparjuurta 13,5

Härkätartar, sipulipyrettä, retiisiä ja graavattua keltuaista 16/+2

PÄÄRUUAT

Grillattua varhaiskaalia, pikkelöityä osterivinokasta ja sienivaahtoa 27

Briossia, pikkelöityä kananmunaa ja sitruunamajoneesia 26

Haukipyöryköitä, kylmäsavustettua hauenmätiä, grillisipulikastiketta 30

Uunikuhaa, murskattua perunaa ja karhunlaukkakastiketta 32

Härän Entrecôte, oreganomaustevoita ja kauden kasviksia 36/+4

 

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT

Cannoli raparperimoussella ja minttua 13,5

Maitosuklaata, vadelmaa ja pähkinämysliä 14

Lakritsi crème brûlée 13

Juustot  15

 

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€

VIINIT MENULLE 38€

 

Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein

 

Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta sekä Ahlbergin puutarhasta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunuturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.