Menu

ALKURUUAT

Salaatti Ahlbergin vihreistä 13

Keitto kevään kasviksista 13

Marinoitua siikaa, kurkkua ja jalapenoa 13,5

Tartar A la Finne 15/+2

 

PÄÄRUUAT

Grillattua varhaiskaalia ja tillihummusta 24

Perunapannukakkua, fetajuustoa ja pikkelöityä kuusenkerkkää 25

Uunikuhaa, savustettua valkuaista ja vermuttikastiketta 32

Hiillostettua silakkaa, perunaa ja karhunlaukkaa 28

Porowallenberg, hunajanaurista, tomaattia ja hapankermaa 30

 

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT

Mantelisuklaamoussea ja raparperia 13

Kaurakeksiä ja iisoppijäätelöä 12,5

Lakritsi crème brûlée 12,5

Juustot 15

 

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 49€

VIINIT MENULLE 36€

 

Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein

Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta

Sienet toimittaa Helsieni

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on Paistunturin erämaa-alueelta

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.