Menu

ALKURUUAT

Salviapastaa ja tummaa kaalilientä 13

Peruna-maa-artisokkakroketti ja lipstikka-piimäkastiketta 13,5

Marinoitua siikaa, veriappelsiinilientä ja chiliöljyä 14

Härkätartar, kuusenkerkkää, rosmariinimajoneesia ja Piave juustoa 16/+2

PÄÄRUUAT

Juuriselleririsottoa, veriappelsiinia ja hasselpähkinää 27

Paahdettua kurpitsaa, savujuustokreemiä ja keltajuurta 26

Paistettua haukea, linssejä ja simpukkakastiketta 29

Uunikuhaa, palsternakkaa ja juures-vermuttikastiketta 32

Poropasteija, paistettua herkkusientä ja punaviinikastiketta  32

 

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT
Tiikerikakkua ja jogurtti-tuorejuustojäätelöä 13

Pihasaunioparfait, tummaa suklaata ja mustikkahilloa 13,5

Lakritsi crème brûlée 13

Juustot 15

 

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€

VIINIT MENULLE 38€

 

Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein

 

Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunuturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.