Menu

ALKURUUAT

Purjokeittoa ja fermentoitua perunaa 13,5

Grillattua salaattia, leipäkastiketta ja anjovis-kapris-salsaa 13,5

Siikaa, raparperiponzua ja avomaankurkkua 14

Härkätartar, karhunlaukkamajoneesia ja retiisiä 16/+2

PÄÄRUUAT

Kaalia, siiliorakasta ja rakuunavaahtoa 28

Nokkosvohvelia, karhunlaukka-kotijuustoa  ja hunajanaurista 27

Uunikuhaa ja sitruunarisottoa  32

Poron kylkirullaa, grillattua kaalia ja punaviinikastiketta  36/+6

 

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT

Raparperisorbettia, haudutettua raparperia ja lehtitaikinakierre 13

Valkosuklaamoussea, matcha madeleine ja vadelmaa 14

Lakritsi crème brûlée  14

Juustot 16

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€

VIINIT MENULLE 38€

 

Menumme vaihtuu noin kahden kuukauden välein

Leipään käytämme Malmgårdin luomujauhoja

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta ja Ahlbergin puutarhasta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.