Menu

MENU

ALKURUUAT
Haukikvenellejä ja tummaa kalalientä 13,5

Paahdettua keltajuurta ja härkäpapujogurttia 12,5

Tartar A la Finne +2/15

PÄÄRUUAT

Paahdettua osterivinokasta ja ruusukaalia 25

Maa-artisokkapastaa ja sinihomejuustoa 26

Päivän kalaa ja kauden kasviksia 31

Haudutettua vasikkaa, hapankaalia ja tilliä 27

Poron paistia, mustajuurta ja herkkusieni-ruskeavoipyre +10/40

Välijuusto +6

JÄLKIRUUAT

Hasselpähkinävaahtoa ja mansikkasorbettia 13

Karpalokääretorttua ja kinuskia 12,5

Lakritsi crème brûlée 12,5

Juustot 13

3 RUOKALAJIN MENU 49€

VIINIT MENULLE 35€

Leipään käytämme Malmgårdin

Luomujauhoja.

Tällä hetkellä käytämme kasviksia

Stadin puutarhurilta,

Gobbas Gårdilta ja Majvikin tilalta.

Sienet meille toimittaa Helsieni

Kananmunat ovat Mäntymäen

luomutilalta.

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.