Menu

MENU

ALKURUUAT
Tomaattikeittoa ja paahdettua juuriselleriä 11,5
Kurkkumarinoitua silakkaa, savukermaviiliä
ja hapatettua perunaa 13
Graavattua nautaa, valkosipulia ja pikkelöityä retiisiä 13

PÄÄRUUAT
Grillattua munakoisoa, metsäsieniä ja hasselpähkinää 25
Kurpitsaa ja punahomejuustoa 26
Päivän kalaa ja kauden kasviksia 31
Haudutteua ankankoipea, omenaa ja kaalia 29
Härän sisäfilepihvi ja rapuvoita +6/36

Välijuusto +6

JÄLKIRUUAT
Lipstikkamarinoitua luumua ja Bourbon-jäätelöä 13
Lakritsi crème brûlée 12,5
Juustot 13

3 RUOKALAJIN MENU 49€
VIINIT MENULLE 35€

Leipään käytämme Malmgårdin
luomujauhoja.

Tänä kesänä kasviksia saamme
Stadin puutarhurilta,
Ahlbergin puutarhasta, Majvikin tilalta sekä
Lillklobbin tilalta Espoosta.

Sienet meille toimittaa Sieni-Mikko

Kananmunat ovat Mäntymäen
luomutilalta.

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa

Ankka on Wanhantuvan Ankkalasta Halikosta