Menu

ALKURUUAT

Juurisellerikeittoa ja savuselleriä 13,5

Paahdettua kurpitsaa, endiiviä ja Perhon rehtori-sinihomejuustoa 14

Haukea, kombumajoneesia ja retikkaa 14

Porotartar, xo-kastiketta ja puffattua riisiä (sis.kalaa) 16/+2

PÄÄRUUAT

Paahdettua osterivinokasta, hasselpähkinää ja sipulia  27

Perunaröstiä, fetaa ja mustavalkosipulia  27

Uunikuhaa, purjoa ja Chartreusekastiketta  32

Poron Osso Buccoa, perunapyrettä ja mustaviinimarjakastiketta  36/+6

 

Välijuusto +6

 

JÄLKIRUUAT

Marjavispipuuroa ja kookossorbettia 13,5

Maitosuklaa-ruskeavoi ganache, appelsiiniparfait ja mantelia 14

Lakritsi crème brûlée 13

Juustot 15

 

 

VAPAAVALINTAINEN 3 RUOKALAJIN MENU 52€

VIINIT MENULLE 38€

 

Menumme vaihtuu aina noin kahden kuukauden välein

Leipään käytämme Malmgårdin Luomujauhoja.

Tällä hetkellä käytämme kasviksia Majvikin tilalta

Kananmunat ovat Mäntymäen luomutilalta.

Poro on kasvanut Paistunturin erämaassa

 

Käytämme vain kotimaista kalaa ja lihaa.